TALLER DE GRAFFITI AMB EL KRUDEL



Grafiti fet per Krudel


Avui ens endinsarem en el món del Graffiti de les mans de l'artista urbà Krudel un expert en graffitis amb més de 28 anys d'experiència.
És per aquest motiu que avui amb tot el grup de "Vivint Mollerussa" ens hem trobat a l'oficina jove del pla d'Urgell. L'oficina jove de Mollerussa vol pintar les seves dues persianes que tanquen el local i ens ha demanat la nostra col·laboració.



Krudel compartint la seva experiència en el món del graffiti

Per aquest motiu tenim amb nosaltres un expert en graffitis que ens guiarà en la realització del projecte.
El Krudel ens va explicar que els Graffitis són expressions artístiques humorístiques o crítiques que s'escriuen i es dibuixen generalment en murs públics dels espais urbans i que mostren i reflecteixen el que pensa la població i la realitat social.


El Krudel realitzant un graffiti

El Graffiti és considerat art urbà, que és la traducció de l'expressió street art, fa referència a tot l'art que es fa al carrer.En l'actualitat el graffiti és considerat art contemporani.
El Krudel ens va comentar que el graffiti va néixer a finals dels anys setanta en els adolescents de la ciutat de Nova York. En aquells anys els adolescents van començar a escriure el seu nom en les parets del seu barri. 

Graffiti amb lletra out line

Van començar fent servir lletra de pal i després va evolucionar a out line (lletra gruixuda) per després anar incorporant imatges, ninots,paisatges, etc.

El grup de joves començant l'esbòs d'imatges

Després de debatre i fer preguntes sobre el material que es fa servir, les pintures, i les vàlvules que es fan servir a l'hora de determinar el traç del dibuix vam donar pas a la creativitat.
En aquest punt ens vam centrar en 4 temes que havíem de representar en forma de dibuix: la Salut, l'emancipació, la mobilitat internacional i la participació.
Ara ens toca ser creatius i fer d'artistes perquè els nostres dibuixos seran la base  del graffiti. 

Deixant anar la imaginació amb els colors

La imatge i el color és clau per a realitzar un bon graffiti i vam començar a crear un esbòs del nostre.
Els punts claus per un bon graffiti són: el color i l'impacte que pugui generar a la gent la imatge que creem.
Per últim, dos dels nostres companys van anar a la ràdio a gravar un altre programa que estarà en antena dimecres a ràdio FlashNight 106.8FM

Comentaris

Entrades populars