ACTIVITAT DE GAFITI I CAPGROSSOS

Aquesta tarda hem tornat a quedar a l'espai jove per trobar-nos amb el Krudel . Avui veurem el treball que ha fet amb les nostres imatges i els dibuixos que vam fer la setmana passada. El Krudel ens presenta el seu grafiti amb el recull de totes les aportacions que vam fer tots nosaltres l'últim dia.

Krudel explicant el grafiti

Després de comentar alguns detalls sobre els colors hem acabat per donar el vistiplau per tirar endavant amb el grafiti.Així que ja tenim els dos dibuixos que aniran a les persianes que tancaran l'oficina jove del pla d'Urgell. El Krudel serà l'encarregat de fer el grafiti i nosaltres l'ajudarem a pintar-lo. Però tot això forma part de l'activitat de la setmana vinent. 


Preparant les caixes amb la pintura

La resta de la tarda ens vam dividir en dos grups. Un es va dedicar a pintar les caixes amb les quals entregarem els premis de Xtreme Action Mollerussa. Recordeu que aquest divendres és el  dia per fer les activitats de Xtreme Accion!
Hem recollit molts obsequis per entregar. Així que volem preparar les caixes perquè facin molt de goig en el moment de la seva entrega.

La Martina, la Júlia i la Yasmin
La resta de companys han posat el guix a un altre dels capgrossos que ja teníem amb les benes tot ben acabat. Aquesta vegada som un grup molt reduït. Això ens permet treballar una mica més còmodes. Com que és el segon capgròs que cobrim de guix ja comencem agafar estratègies que millorant la nostra feina. 

Posant el guix 
Aquesta vegada farem la barreja d'aigua i guix amb menys quantitat i mirarem que el gruix de la capa de guix sigui molt fina. Mireu que bé que treballem!
I com sempre que podem, amb aquestes activitats, posem una mica de música que acompanyi. Així que aprofitem el moment per conèixer grups i noves cançons i sobretot escoltar la música que ens agrada. 
Recordeu que com tots els  dilluns vam anar a gravar el programa de FlashNight 106.8 FM a ràdio ponent .

Comentaris

Entrades populars