REALITZACIO DE LES ACTIVITATS DEL CURTMETRATGE SOBRE LA IGUALTAT DE GENERE I DEL COLLAGE SOBRE LES IDENTITATS I LA DIVERSITAT.
ESPAI PER ELS CIBERCORRESPONSALS I PER ELABORAR L’ESTUDI SOBRE LES DESIGUALTATS EN EL COLLECTIU JOVE A MOLLERUSSA:

Avui ha sigut un dia molt intens: hem treballat per recons per poder realitzar totes les activitats que teníem: Cibercorresponsales, radio, activitat de collage, realització del curt metratge i treball sobre l’enquesta per l’estudi de les desigualtats del col·lectiu jove a Mollerussa.

Comencem!

Seguim gaudint de les activitats que presentarem a la 5ena trobada de Consells de Participació Adolescent.

Recordeu que estem realitzant una activitat amb format collage sobre el col·lectiu LGTBI?
Avui un grup ha dedicat part de  la tarda acabar-lo.En el collage ha quedat ben reflectit totes les identitats per qüestions d'orientació sexual i/o identitat de gènere o els que senzillament no s'identifiquen amb cap
Acabant el nostre collage i fent-lo interactiu


Un cop hem vist com ens ha quedat el collage hem volgut fer un pas més i hem ideat una manera per interactuar amb l’observador del  nostre moral.

Collage interactiu
Hem posat una cartolina que actuarà com a solapa i així les persones que mirin el nostre treball podran veure com és el món que nosaltres volem aixecant la cartolina.

El món que nosaltres volem és de tots colors ! “El mundo que queremos No hay color sinó estamos todos”
Gravant el curtmetratge 

Amb el grup que realitza l’activitat sobre la igualtat de gènere avui hem de fer un curtmetratge de ficció amb el guió que vam elaborar la setmana passada. Avui farem d’actors,  gravarem les nostres escenes i deixarem anar la nostra creativitat dins de cada toma que realitzem. Nois/ies com hem disfrutat! Això del cine ha sigut una bona experiència! Quan ho tinguem editat us ho ensenyem!

Realitzant el mapa conceptual sobre l'Estudi sobre les desigualtats en el col.lectiu jove a Mollerussa

Un altre part del grup ha elaborat un mapa conceptual sobre l’estudi sobre les desigualtats en el col·lectiu jove a Mollerussa .
De forma gràfica hem posat el perquè, el qui,com, on ,un resum gràfic de com estem realitzant l’estudi a Mollerussa. També hem aprofitat per nodrir-nos de la creativitat i crear el nostre espai sobre aquest estudi.

Més tard ja amb la col·laboració dels companys que havien anat acabant les seves activitats hem passat a realitzar l’enquesta que estem elaborant per passar als centres educatius del nostre municipi.

Treballant sobre l'enquesta de l'estudi sobre les desigualtats en el col.lectiu jove a Mollerussa

El Zaca elaborant el seu post com a Cibercorresponsal

En el recó de Cibercorresponsales el Zaca, ha creat un post molt emotiu i molt personal. Carai !Sembla que tot el nostre espai s’ha impregnat d’una sensibilitat que ens ha facilitat ser molt creatius a tots.

I per últim recordar-vos que tenim el programa de ràdio Flaschnight que s'emet el dimecres de 21H a 22h  106.8 fm de ràdio ponent. Com sempre tenim moltes coses interessant per compartir amb tots vosaltres.

Comentaris

Entrades populars