dijous, 8 de març del 2018

REALITZACIÓ DE L'ACTIVITAT EN FORMAT DE COLLAGE QUE PRESENTAREM A LA 5ena TROBADA DE CONSELLS DE PARTICIPACIÓ ADOLESCENT A NIVELL ESTATAL
Avui hem començat a realitzar l'activitat sobre les identitats i la diversitat sobre el principi de no discriminació.Recordeu  que ès una activitat  que presentarem el "5 encuentro del consejo de participación Adolescente" que organiza la Plataforma de infancia dins el programa de Ciudades amigues de la infancia on participem el 25,26, 27 de maig a Oviedo.

Aquest dilluns ens hem centrat a fer el nostre recull de propostes per realitzar l'activitat sobre el col·lectiu LGTBI en format de collage.
Hem recordat tot el que vam parlar la setmana passada referent aquest col·lectiu i hem reflexionat sobre les propostes ha realitzar.

Reflectint com realitzarem l'activitat


Un punt que tenim molt clar és fer visible lo invisible. Per nosaltres és molt important donar a conèixer aquest col·lectiu, acceptar-lo i donar suport a les seves necessitats per donar-los l'espai que els pertoca.


Participant activament amb la realització del projecte


Amb el material que hem portat entre tots  : revistes, pòsters, cartells, diaris hem començat a visualitzar el nostre collage.


Tenim les coses molt clares;

- Si en aquest món no hi som tots, no hi ha color.!


Participació conjunta i organització de l'activitat




A partir de la nostre percepció, de les nostres experiències i de la realitat que ens envolta  hem començat a crear  el nostre mural en format collage. 


Retallant les imatges que volíem incloure

El què pretenem amb tot això és visibilitzar una realitat que forma part del nostre entorn i fer-nos reflexionar davant les discriminacions que conscient o inconscientment  estan presents en el nostre dia a dia i que en formem part.






Comença la prepearació de l''espai pel collage


Al moment de posar-ho sobre el paper tothom hi ha dit la seva i hem acabat cohesionant el grup en un únic objectiu: reflectir informarmostrar incloure , en resum fer VISIBLE lo INVISIBLE 


Treball per racons

Tenim molt clara una cosa; en aquest món hi cabem tots! I el món que nosaltres volem és un món ple de colors, diferències i  diversitat que ens fa molt més rics a tots.

El nostre lema final del collage és aquest: “En nuestro mundo no hay color sino estamos todos!"


                             Què us agrada com està quedant?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada