divendres, 23 de febrer del 2018



SORTIDA INTERGENERAGIONAL A LA BOTIGA DE VINAGRES BADIA DE MOLLERUSSA



La botiga de Vinagres Badia i la seva història a Mollerussa

Amb el grup d’EJI avui  farem la sortida a la Vinegreria Badia de la nostra ciutat compartint amb el projecte intergeneracional que hem estat preparant anteriorment i de la que ja disposem de molta informació. Amb tot el grup tenim ganes de poder veure tot el què significa aquesta vinagraria i poder viure en persona tot el procés i tota la història d'aquesta botiga .

La Judit fent l'explicació de tot el procés
Ara és el moment de veure "in situ" tot el què va ser i és aquesta gran botiga que porta 5 generacions formant part del nostre municipi.I tot això ho podem rebre des de la Judith que ens ho fa viure intensament tot explicant-nos secrets i moments dificils on la Vingraria va aconseguir amb esforç i constància moltes de les coses que ara tenim al nostre davant.

Observant i escoltant amb atenció tot el què amaga aquesta Vinagreria


Hem sigut una bona colla entre grans i joves !


Judith amb una carta de vinagres del seu besavi.

Hem tingut una tarda de retorn al passat , la Judith  ens ha fet reviure tota la trajectòria d’aquesta botiga des dels seus inicis.

En el moment   final de les preguntes , hem pogut fer un tast del vinagre .Hem tingut la sort de poder fer un tast d'una de les novetats: el vinagre agredolç amb mel de taronger.Estava boníssim !



Petits i grans asseborint el tast 




El Guillem fent el tast

Gràcies a la Vinegreria Badia per la seva rebuda i per tota la informació !
Mireu quina foto més bonica de grup !

Grup intergeneracional 

Com a grup l’experiència ha sigut molt enriquidora només podem donar les gràcies per  tant feina ben  feta  durant tants anys dins la nostre ciutat.
I gràcies pel vostre obsequi !No només ens emportem una molt bona experiència sinó també una mica de vinagre per portar-lo a la taula de casa nostre.
Realment i com molt bé ens ha explicat la Judith , el vinagre és el perfum final d'un plat!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada