dimecres, 7 de febrer del 2018

AQUESTA SETMANA ELS DOS GRUPS D'EJI HEM TREBALLAT DE VALENT :UN HEM REALITZAT PROPOSTES DE MILLOR DINS L'ESPAI I AMB EL GRUP D'HISTÒRIA HEM FET LA SEGONA TROBADA DEL PROJECTE INTERGENERACIONAL 

El dilluns ens hem trobat amb el grup de vivint i hem fet les presentacions per realitzar l'estudi de desigualtats en el col.lectiu jove de Mollerussa encarregat pel nostre alcalde . Després de les presentacions hem començat a plantejar-nos com realitzarem aquest estudi.

Escoltant la presentació sobre l'estudi de desigualtats

Al mateix temps vam acabar el dia reorganitzant alguns canvis sobre la dinàmica de la línia del temps fent propostes de millora per fer més nostre l'espai de l'EJI. Com cada setmana vam gravar el programa de ràdio EJI FLASHNIGHT que s'emet per Radio Ponent al 106.8 FM .


Debatent sobre les millores a l'EJI
Propostes alternatives a la línia del temps





















El dimarts ens hem trobat amb el grup que investiguem la història de Mollerussa i hem fet la segona sessió del Projecte Intergeneracional conjuntament amb el casal d'avis. 


Tots junts grans i joves al principi de la sessió

Un petit grup amb el Joan explicant-nos anècdotes de Vinagres Badia
En aquesta trobada hem preparat la sortida que realitzarem d'aqui unes setmanes a la fàbrica de Vinagres Badia, l'empresa més antiga en actiu de Mollerussa. Vam dividir-nos en grups  i vam repassar la història de Vinagres Badia a partir de fotografies i les anècdotes de les persones grans. 


El Dani, el Josep i l'Anastazja molt atents a les explicacions de la Rosa











S'ha creat un ambient molt enriquidor per part de joves i adults. Els petits han pogut viure una Mollerussa més antiga i les aportacions dels joves han obert una descoberta pels grans sobre les noves formes de comerç a través d'internet i noves aplicacions.


El Gio, l'Angel i el Yasir escoltant al Jaume
L'altre petit grup en ple debat amb l'Ema, l'Iker i la Fatu ben atents
Us seguirem informant del què anirem fent dins l'Espai Jove Intercultural. Ens veiem aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada