dimecres, 17 de gener del 2018



AQUESTA SETMANA HEM FET MOLTES COSES A L'EJI: PREPARANT EL DIA INTERNACIONAL DE LA PAU, LA MOTXILLA, EL PROGRAMA DE RÀDIO...

Vam començar dilluns amb el grup d'EJI Vivint, aquesta setmana com que teníem molta feina ens hem dividit i hem treballat per comissions: per una banda, un grup ja ha gravat programa de ràdio que s'emetrà avui pel 106.8 FM EJI FLASHNIGHT no t'ho perdis!! Amb un altre grupet, hem estat preparant el guió pel programa de ràdio de la setmana vinent i per acabar els nostres Cibercorresponsales han estat treballant en les propostes per la renovar pàgina web de cibercorresponsales, ja que formen part de la comissió. 


el Zakaria i la Mariam fent feina de cibercorresponsales
Preparant el guió pel programa de ràdio







Per finalitzar el dia, ens hem ajuntat en gran grup per preparar el mural pel dia internacional de la pau, comanda que ens ha fet el Pla Educatiu d'Entorn. Hem conegut els personatges que destaca el manifest i ens n'hem adonat que la majoria han donat fins i tot la seva vida per construir un món millor. 


preparant els mots encreuats pel mural


personatges rellevants que han contribuit a fer un món millor.

El dimarts, amb el grup de Descobrim la història de Mollerussa hem acabat la normativa i cooperativament l'hem plasmat en una cartolina, perquè així la podrem veure cada dia, a més a més l'hem signat per agafar el nostre compromís amb les normes per una millor convivència. 


Redactant la normativa
Aquesta és la nostra normativa





 Seguidament, hem trobat un sobre on hi havia un conte, el de la motxilla invisible. L'hem llegit amb deteniment i hem pogut concloure que tots nosaltres portem una motxilla invisible a l'esquena, on hi guardem records positius i negatius. Entre totes i tots hem acordat que farem la motxilla de l'EJI, on hi guardarem tot el que anem fent durant el curs i els records que ens portarà aquella activitat. 


llegint el conte de la motxilla invisible

Els artistes del grup dibuixant la seva motxilla


Per acabar, els nois i noies que s'han ofert han dibuixat un model de motxilla i entre tots hem decidit la proposta que ens ha agradat més. 
La motxilla elegida! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada