MEMBRES DEL CONSELL DE PARTICIPACIÓ A LA FESTA DELS SUPERS AMB EL CNIAC!


El dissabte  passat, dia 21 d'octubre, un grup de 8 joves del Consell de Participació Adolescent i de l'EJI vam participar a la festa dels supers a Barcelona.


Part del Consell de Participació Adolescent i EJI a la festa dels Supers a Barcelona


El Khalil i la Martina, com a vocals del CNIAC , van estar part del mati a l'estand que el CNIAC tenia a la festa dels supers. L'objectiu d'aquest estand és donar a conèixer els drets dels infants als més petits, tot jugant i descobrint els nostres drets de manera divertida. Aquest any s'ha posat especial èmfasi a quater drets: dret al joc; dret a la participació; dret a la intimitat i dret a la salut. A més, tots i totes vam tenir la possibilitat de fotografiar-nos al photocall que hi havia.  

Estand del CNIAC on es donen a conèixer els drets dels infants. 



La Xesca i l'Alexander al photocall


La resta de membres vam tenir la possibilitat de passar un mati molt divertit i pujar i participar amb algunes de les atraccions que hi havien. Se'ns va passar el mati volant però ens ho vam passar genial...  Tant que quan encara no havíem marxat ja els hi preguntàvem als educadors que quan seria la propera excursió!! 

Per a dinar, vam parar a Abrera on a més de menjar-nos el nostre bocata vam poder menjar patates fregides, braves, nuggets.... I algun que altre gelat!! 

Aqui us deixem un recull de fotos de la festa dels supers... Que va ser suuuper divertida! 


El Jesus en una de les atraccions. 

L'Isaac saltant al buit 

L'Isaac, el Dani i el Jesus al Bestial Wolf



Part del grup fent cua per una de les atraccions 



Comentaris

Entrades populars