dijous, 5 d’octubre del 2017

EL CONSELL DE PARTICIPACIÓ ADOLESCENT DE MOLLERUSSA, PARTICIPA EN L'ACTE EN DEFENSA DELS DRETS I LES LLIBERTATS REALITZAT A MOLLERUSSA EL PASSAT 3 D'OCTUBRE DEL 2017.


El Consell de Participació Adolescent de Mollerussa, va estar present el passat dia 3 d'octubre, en l'acte celebrat a la nostra ciutat en defensa dels drets i les llibertats, pels fets ocorreguts el dia 1 d'octubre.

El Genís Miquel, president del CPA de Mollerussa

El Genís Miquel com a president del Consell de Participació Adolescent, i davant una plaça plena de  gom a gom, va instar a l'ús de la no violència i a la utilització del diàleg davant la situació política actual. Tot exposant que des del Consell de Participació Adolescent de Mollerussa es treballa des del respecte, la participació i el diàleg, valors que el passat dia 1 d'octubre es van veure violats.



El Genís va estar compartint l'acte amb el Grup Excursionista Serralada, les AMPES de Mollerussa, l'Associació de Mollerussa Comercial, l'Associació A2mic, l'Associació Atlètica Xafatolls, l'Agrupació Sardanista, Advocats per la Democràcia, l' ANC del Pla d'Urgell, representants de la pagesia, Saó de Ponent, i Teatre de Butxaca.

Compartint escenari amb les principals entitats de la ciutat de Mollerussa

Tot seguit podeu veure la seva participació a l'acte:







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada