COMENCEM AMB L'EJI "DESCOBRIM L'HISTÒRIA DE MOLLERUSSA" 

Ahir vam començar l'Espai Jove amb el grup de Història de Mollerussa, amb el qual treballarem fins a finals de curs. 

Explicació del projecte a les famílies i els  i les joves 

Vint joves de primer d'ESO dels 3 insituts de la ciutat seran els i les participants d'aquest grup, que treballarà per conèixer la ciutat de Mollerussa. Aquest coneixement es realitzarà amb col·laboració amb les persones del Casal Municipal de la Gent Gran, les quals a través de la seva experiència i vivències ens transmetran un coneixement sobre la ciutat.  

Vam començar la sessió amb els joves i els seus familiars, per tal d'explicar-los-hi el projecte i les diferents activitats que portarem a terme. Un cop feta l'explicació del projecte i la presentació dels educadors, els familiars van marxar i vam començar amb les activitats amb els i les joves. 

Presentació dels i les participants dels grup. 
El primer que vam fer és presentar-nos. Vam haver de dir el nostre nom i el col·legi al que anàvem a sisè de primària. Alguns de nosaltres, tot i anar ara mateix a instituts diferents, ens coneixem de l'època de primària. 



Començant la dinàmica 

En segon lloc, vam fer una dinàmica a través de la qual conèixer millor als nostres companys i companyes. A cada un de nosaltres ens van repartir una fulla on havíem de posar la nostra edat, l'institut al que anem, les nostres aficions i el que ens agrada fer i el que vam fer per vacances, però sense posar el nom. Els dinamitzadors van recollir les fulles, les van barrejar i ens les van tornar a repartir. Cada un de nosaltres,  amb la informació amb la que comptavem, havíem d'endevinar quina era la persona que s'havia descrit. La veritat és que la gran majoria  ho vam encertar! 


I per finalitzar, vam realitzar el sorteig per anar el dia 21 a Barelona a la festa dels Súpers, on del grup d'història hi participaran tres joves. 


Sorteig per anar a la festa desl supers 

Fins la setmana vinent!! 

Comentaris

Entrades populars