EL CONSELL DE PARTICIPACIÓ ADOLESCENT COL·LABORA EN L'OPEN NIGHT ORGANITZAT PER MOLLERUSSA COMERCIAL 

El divendres 30 de juny un grup de joves que formen part del Consell de Participació Adolescent de Mollerussa vam estar col·laborant en la cursa que cada any es celebra dins les activitats de l'Open Night que organitza Mollerussa Comercial.  
En total vam ser 10 persones les que vam estar donant suport en diferents tasques. Així, a l'arribar, vam col·locar les cintes de part del recorregut i vam preparar les neveres per a que el beure estigues fred a l'arribada dels participants. 

Joves del Consell rebent als participants
Abans de la cursa, 5 de nosaltres vam treballar donant les acreditacions i el detall que hi havia per a cada participant. En un principi va ser una tasca una mica complicada, doncs s'havien de tenir amb compte diferents aspectes com: subratllar els noms de totes les persones que demanàven acreditació, donar-los-hi l'acreditació i el chip en cas de que el els hi fes falta, donar-los-hi el detall... Poc a poc per això ens vam anar acostumant i al final ho teniem tot controladissim !! 


L'Alexander encarregant-se de l'aigua dels participants. 
La resta de participants ens vam dividir a les diferents cruïlles de la ciutat per on transcurria la cursa. Un de nosaltres va estar en un punt en el que els participants que feien la cursa dels 8 quilòmetres podien agafar aigua. Ens encarregàvem de donar-los-hi l'aigua per tal de que no haguessin de baixar el ritme.


La resta ens vam dividir a diferents cruïlles de la ciutat per tal d'indicar als corredors per on havien de passar així com de parar el trànsit en cas necessari. 




El grup que s'encarregava de la rebuda dels participants, un cop començada la cursa, va preparar el refrigeri per als participants: omplir gots de beure, tallar fruita, preparar plats amb fruits secs i xuxes.... 

Vam acabar amb la finalització de la cursa, cansats però contents d'haver participat una vegada més en una activitat organitzada per a la ciutat de Mollerussa. 

Part del grup a putn de col·laborar amb l'Open Nigt de Mollerussa Comercial 

Comentaris

Entrades populars