dimarts, 20 de juny del 2017

ULTIM DIA DE L'EJI "HISTÒRIA DE MOLLERUSSA".... PASSAT PER AIGUA! 

S'acaba el curs i amb aquest finalitzem l'Espai Jove Intercultural.... fins al setembre! 

Ahir va ser l'últim dia d'aquest curs de l'EJI "història de Mollerussa", on vam acabar tots i totes passats per aigua! Vam realitzar una gimcana amb diferents proves, algunes de les quals van  fer que acabéssim xops de dalt a baix!


L'Ayman resolent la sopa de lletres
La primera prova va consistir en resoldre una sopa de lletres, on vam haver de trobar els noms de totes les persones que hem participat a l'EJI durant aquest curs. Un cop trobats, ens vam adonar de que hi havia un missatge ocult... el qual ens va portar a la sala de l'EJI a buscar uns sobres que hi havien a sota de les cadires. Els sobres contenien trossos d'un altre missatge, que entre tots i totes vam haver de construir. Un cop construït vam fer dos equips, l'equip verd i vermell, i vam sortir al pati on vam trobar un altre sobre per a cada equip amb les instruccions de la següent prova...  

Agafar pomes d'un cubell amb la boca! En un temps de 4 minuts entre tots i totes havíem d'agafar el màxim nombre de pomes possible... I els dos equips vam aconseguir agafar 11 pomes! Per tant... aquesta prova va quedar amb un empat! 


Yasmin i Max a la prova d'agafar pomes amb la bona d'un cubell amb aigua.

La Martina amb els ulls tapats intentant fer gol!v
Seguint les instruccions, vam anar cap a les porteries on vam trobar les indicacions per a la següent prova... Al mig del camp vam trobar dos pilotes... no sabíem per a que eren... fins que vam llegir les indicacions. El o la més petita de cada equip, com a representant, es va haver de tapar els ulls, i amb el suport de la resta de companys i companyes va haver de fer 3 gols a la porteria. Aquesta vegada si va haver-hi un equip guanyador, però per molt poc ! 


La tercera i última prova va consistir en omplir-se la boca d'aigua i corrent haver de dipositar-la en una botella buida. Molta de l'aigua es va quedar pel camí.... Però vam aconseguir acabar la prova! 


Desprès de totes les proves... Va arribar un dels moments més divertits de la tarda .... amb la guerra de globus d'aigua!!!! A més, amb els cubells també vam passar moment més que divertits! 

La Martina i la Kimberly en la guerra d'aigua!



 I amb aquesta tarda tan divertida donem per finalitzat el curs 2016-2017 de l'EJI Història de Mollerussa. 


Ridouan, Max, Raouf, YAsmin, Kimberly, Martina i Mariam, part del grup de l'EJI Història de Mollerussa.


1 comentari: