S'APROPA EL FINAL DEL CURS I ENS PREPAREM PER LA FESTA DE CLOENDA..... 

Com molts de vosaltres ja sabreu, el dijous dia 15 de juny celebrem la festa de cloenda tant de l'Espai Jove Intercultural com del Consell de Participació Adolescent. 

És per això que a l'EJI ja ens estem preparant i estem ultimant els darrers detalls. En primer lloc, vam estar assajant la lectura del discurs tant de l'EJI "història" com de l'EJI "vivint". Ara ens toca practicar a casa ! 

La Xesca i l'Alexander pràcticant la lectura del discurs 
















Però a més de l'assaig de la lectura del discurs, també vam decidir fer uns cartells tant de l'Espai Jove Intercultural com del Consell de Participació Adolescent. 


Helena donant instruccions sobre l'activitat
Per aquesta activitat, vam comptar amb el suport de l'Helena i el Pol del Projecte d'Estada a l'Empresa, doncs van ser ells els que ens van guiar i ens van ajudar a fer el contorn de les lletres, que desprès nosaltres vam acabar de pintar. 


Vam decidir entre tots i totes nosaltres de quina manera volem que estigui decorat l'escenari, tenint amb compte que la decoració girarà en torn a les diferents activitats que hem anat realitzant al llarg del curs. 


Acabant un dels cartells que formarà part de la decoració de la festa final
 I ara si.... Us esperem a tots i totes el dijous dia 15 a les 20.00 del vespre al teatre de l'Amistat de Mollerussa! 


Comentaris

Entrades populars