dimecres, 31 de maig del 2017

A "VIVINT MOLLERUSSA" TAMBÉ ENS PREPAREM PER LA FESTA FINAL ! 

Tal i com van fer els del grup "història de Mollerussa" el dilluns, ahir vam estar preparant el discurs que dos de nosaltres llegirà a totes les persones convidades a l'acte de cloenda. 

Per donar-li forma al discurs, vam agafar la línia del temps i vam recordar totes les activitats en les que hem participat i col·laborat al llarg d'aquest curs que tan i tan ràpid se'ns ha passat! 

L'Alexander donant forma al discurs
Vam recordar les activitats que hem realitzat en col·laboració amb el CNIAC , tant la nostra presència a la festa dels Supers donant a conèixer els drets dels infants així com la nostra col·laboració amb el Programa Ara és demà a través del qual hem proposat alternatives al sistema educatiu actual. 

A més, hem col·laborat amb UNICEF i hem participat IV Encuentro Estatal de Consejos de Participación Infantil y Adolescente celebrat a Santander al novembre, en el qual vam el·laborar un manifest reivindicant els drets dels infants. Aquesta trobada ens va permetre, a de més, conèixer moltes persones de diferents ciutats! 

Tot i la feina que hem anat fent.... Encara hem tingut temps de jugar i treballar, a través del joc, aspectes com el treball en equip, el companyerisme, les relacions personals .... 

En fi..... Que l'EJI arriba al seu final .... Però les nostres relacions i els nostres records no s'acabaran mai ! 

Treballem per la festa de cloenda de l'Espai Jove Intercultural

I per finalitzar.... Recordar-vos que aquest dissabte hi ha la Marató de Donació de Sang a Mollerussa i ahir a la ràdio vam fer ressò d'aquest fet !






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada